Linkuri accesibilitate

Agenda zilei


O nouă ședință a Parlamentului de la Chișinău, sesiunea de primăvară APCE, reuniune a miniștrilor de finanțe G20 la Washington.



Vicepreședinta Parlamentului Liliana Palihovici participă în fruntea unei delegații moldovene la sesiunea de primăvară a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei de la Strasbourg.

La Chișinău are loc o nouă ședință a Parlamentului.

Membrii Federaţiei Naţionale a Agricultorilor, AGROinform, se întrunesc la o adunare generală.
Are loc ședința Consiliului Coordonator al Audiovizualului.

La Washington are loc o reuniune a miniștrilor de finanțe și guvernatorilor băncilor centrale din țările grupului G20.

Miniștrii de finanțe din principalele șapte democrații industrializate vor lua în discuție în marginea reuniunii G20 măsurile de sprijin financiar pentru Ucraina.

Premierul ceh, Bohuslav Sobotka se întâlnește la Praga cu secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen pentru a examina pregătire de summitul alianței și situația curentă din Ucraina.

În Polonia este comemorată catastrofa aviatică de la 10 aprilie 2010 de la Smolensk.
  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG