miercuri, decembrie 02, 2015 Ora Locală 01:43

Moldova

Astăzi în Moldova și în lume

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Multimedia

Audio


La Chișinău continuă agitaţia în Alianţa pentru Integrare Europeană, după ce Partidul Democrat a avertizat că va iniţia sau se va alătura unei moţiuni de cenzură, dacă premierul Vlad Filat nu demisionează.

Institutul Muncii organizează o masă rotundă cu tema „Protecția social-economică a femeilor în atenția sindicatelor”.

La Chişinău va avea loc şi reuniunea Comitetului de Coordonare al  proiectului „Guvernarea calității aerului pentru țările din Europa de Est”, iniţiat de Uniunea Europeană. Vor fi discutate  rezultatele activităților din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova, Federația Rusă și Ucraina, precum și planul de lucru pentru anul 2013.

Pe agenda internaţională, la Berlin, cancelara Angela Merkel îi primeşte pe miniştrii de externe american şi rus, secretarul de stat John Kerry şi omologul acestuia Serghei Lavrov.

La Bruxelles, comisarul pentru extindere Stefan Fulle se întâlneşte cu fostul preşedinte al Serbiei, Boris Tadic, în acest moment preşedinte de onoare al Partidului Democrat.

La Geneva continuă reuniunea conducerii Organizaţiei Mondiale a Comerţului.

Preşedintele Franţei, François Hollande, se pregăteşte pentru prima sa vizită în Rusia, unde se va întâlni cu preşedintele Vladimir Putin.

Taguri Agenda zilei,leana Giurchescu

Acest forum a fost închis
Comentarii
     
În acest forum nu există încă niciun comentariu. Fiţi primul şi contribuiţi cu unul

În exclusivitate