joi, mai 05, 2016 Ora Locală 02:06

  Internațional

  Raport privind reforma justiţiei în R.Moldova; conferinţă UIT la Chişinău; reuniune NATO la Bruxelles; Medvedev vizitează Cuba

  Agenda zilei: în Moldova şi în lume.

  x
   
  Fundaţia Soros-Moldova lansează raportul „Reformarea sistemului judiciar din Republica Moldova: perspective şi provocări ”. Raport realizat de Comisia Internaţională a Juriştilor în cadrul proiectului „Îmbunătăţirea respectării dreptului la libertatea şi siguranţa persoanei în Moldova”, implementat de Programul de Drept al Fundaţiei Soros-Moldova, în parteneriat cu Consiliul Superior al Magistraturii şi Curtea Supremă de Justiţie.
   
  Se încheie reuniunea regională a Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor (UIT) pentru spaţiul CSI privind dezvoltarea telecomunicaţiilor, găzduită de ministerul Tehnologiei, Informaţiei şi Comunicaţiilor.
   
  Din agenda internaţională:
   
  La Bruxelles începe reuniunea de două zile a miniştrilor apărării din ţările NATO.
   
  La Viena începe sesiunea de iarnă a Adunării Parlamentare OSCE.
   
  Premierul rus Dimitri Medvedev îşi continuă vizita în Cuba, în timp ce la Moscova se află premierul Chinei, Yang Jiechi.
   
  Şi... astăzi este Ziua Internaţională a Limbii Materne, o zi gândită să marcheze diversitatea lingvistică în lume, dar şi să atragă atenţia asupra faptului că aproape jumătate din cele 7 mii de limbii vorbite în lume ar putea să dispară în câteva generaţii.

  Taguri moldova,Europa Liberă,Ileana Giurchescu,international,Agenda zilei

  Acest forum a fost închis
  Comentarii
       
  În acest forum nu există încă niciun comentariu. Fiţi primul şi contribuiţi cu unul

  În exclusivitate