marți, decembrie 01, 2015 Ora Locală 22:07

Internațional

Raport privind reforma justiţiei în R.Moldova; conferinţă UIT la Chişinău; reuniune NATO la Bruxelles; Medvedev vizitează Cuba

Agenda zilei: în Moldova şi în lume.

x
 
Fundaţia Soros-Moldova lansează raportul „Reformarea sistemului judiciar din Republica Moldova: perspective şi provocări ”. Raport realizat de Comisia Internaţională a Juriştilor în cadrul proiectului „Îmbunătăţirea respectării dreptului la libertatea şi siguranţa persoanei în Moldova”, implementat de Programul de Drept al Fundaţiei Soros-Moldova, în parteneriat cu Consiliul Superior al Magistraturii şi Curtea Supremă de Justiţie.
 
Se încheie reuniunea regională a Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor (UIT) pentru spaţiul CSI privind dezvoltarea telecomunicaţiilor, găzduită de ministerul Tehnologiei, Informaţiei şi Comunicaţiilor.
 
Din agenda internaţională:
 
La Bruxelles începe reuniunea de două zile a miniştrilor apărării din ţările NATO.
 
La Viena începe sesiunea de iarnă a Adunării Parlamentare OSCE.
 
Premierul rus Dimitri Medvedev îşi continuă vizita în Cuba, în timp ce la Moscova se află premierul Chinei, Yang Jiechi.
 
Şi... astăzi este Ziua Internaţională a Limbii Materne, o zi gândită să marcheze diversitatea lingvistică în lume, dar şi să atragă atenţia asupra faptului că aproape jumătate din cele 7 mii de limbii vorbite în lume ar putea să dispară în câteva generaţii.

Taguri moldova,Europa Liberă,Ileana Giurchescu,international,Agenda zilei

Acest forum a fost închis
Comentarii
     
În acest forum nu există încă niciun comentariu. Fiţi primul şi contribuiţi cu unul

În exclusivitate