sâmbătă, aprilie 30, 2016 Ora Locală 10:07

  Rubrici / Jurnal de Corespondent

  Hibernare tv

  Patul, sofaua și fotoliul au devenit spațiul central al existenței casnice, mai ales după ce televizorul a fixat familia în fața ecranului.

  x

  Multimedia

  Audio

  Aproape peste tot în Europa, reclamele televizate se schimbă brusc la temă și caracter, îndată după anul nou. Publicul e bombardat fie cu nenumărate propuneri de paturi, sofale și fotolii, fie cu rețete miraculoase de slăbit. E ușor de înțeles de unde cruciada rețetelor și dietelor.

  Lumea mănîncă mult mai mult la sfîrșit de an și, de regulă, milioane de oameni se jură că vor începe noul an cu o rețetă strașnică de slăbit. Tot de regulă, cei mai mulți uită sau se lasă păgubași după cîteva săptămîni dar, între timp, au cumpărat pastilele minune. De unde, însă, presiunea reclamelor pentru paturi și sofale. Aici, nu mai e vorba de o situație de sezon.

  Patul, sofaua și fotoliul au devenit spațiul central al existenței casnice, mai ales după ce televizorul a fixat familia în fața ecranului. Tot pe sofa se mănîncă, mai ales după ce masa de familie s-a rărit și a fost înlocuită de sanviș sau de masa comandată, la pachet, prin telefon. Și tot pe sofa se pot rezolva nenumărate lucruri, după ce laptop-ul și tableta au devenit un computer ușor de ținut în poală. Patul și relaxarea zăcută sînt, acum, un mod de existență casnică fără alternativă.

  La început de an, reclama care promite o sofa și mai comodă e o propunere serioasă. Iar sofalele cu mecanisme de masat sau extensie pentru picioare țin deja de dispozitivele avansate ale unui cămin bine înzestrat. Treptat viața de după slujbă trece în hibernare cu fața spre televizor.

  Taguri Radio Europa Liberă,Traian Ungureanu,Jurnal de corespondent,publicitate

  Acest forum a fost închis
  Comentarii
       
  În acest forum nu există încă niciun comentariu. Fiţi primul şi contribuiţi cu unul

  În exclusivitate