Linkuri accesibilitate

Noua iubită a vedetei


Iulian Ciocan
Iulian Ciocan

Să fim anunţaţi din timp în cazul în care vedeta se va despărţi şi de această nouă iubită. Asta ca să nu ratăm evenimentul!

Le mulţumesc din tot sufletul colegilor de breaslă care au avut inspiraţia să discute, în cadrul unui telematinal televizat, cu un cîntăreţ faimos. S-a discutat despre noua iubită a vedetei, un subiect cu adevărat important, care îi vizează pe toţi simplii muritori.

Am aflat, covîrşit de emoţie, că vedeta recentă are o nouă iubită şi am aflat cîte ceva despre această iubită misterioasă, iar faptul acesta m-a binedispus pentru tot restul zilei. Ce minunată idee e asta: să discuţi despre noua iubită a îndrăgitului cîntăreţ, să intri, timid şi fascinat, în universul intimităţii lui. Da, e mare lucru acesta! Fireşte, tu, simplul muritor, nu vei avea poate niciodată o iubită la fel de eclatantă, dar succesul vedetei îndrăgite te face să visezi, să speri că miracolul e posibil şi în viaţa ta searbădă! Le mulţumesc foarte mult colegilor de breaslă care s-au gîndit în primul rînd la starea de spirit a telespectatorilor. Sînt nişte profesionişti, fără doar şi poate!

Asemenea discuţii pe sticlă parcă îl ajută pe om să înfrunte cu chipul descreţit problemele cotidiene. Să admitem, bunăoară, că un omulean oarecare e în pragul divorţului, că familia sa e pe cale să se destrame. Ei bine, ascultînd discuţia despre noua iubită a vedetei recente, omuleanul va deveni cu siguranţă mai optimist şi mai vesel. Există viaţă şi după divorţ, iar o nouă iubită poate fi descoperită, chiar dacă nu la fel de frumoasă şi impresionantă ca a vedetei.

Sau să zicem că un oarecare pensionar nu mai are bani suficienţi pentru a-şi plăti facturile. E părăsit de copii şi are o pensie de rîsul curcilor. Şi ce poate el să facă? Păi, să deschidă televizorul şi să asculte discuţia despre noua iubită a vedetei!!! Discuţua asta i-ar aminti pensionarului de tinereţe, de elanul juvenil, de prima iubire. Fireşte, aceste rememorări nu l-ar face mai bogat, dar cu certitudine facturile nu l-ar mai speria foarte tare. Da, mare lucru sînt rememorările generate de viaţa intimă a vedetei!

Aşadar, toate bune şi frumoase! Extraordinară şi necesară a fost discuţia televizată despre noua iubită a vedetei. Doar o singură doleanţă aş mai avea, în calitatea mea de umil telespectator. Să fim anunţaţi din timp în cazul în care vedeta se va despărţi şi de această nouă iubită şi va fi invitat la o altă discuţie despre iubita cea mai proaspătă. Asta ca să nu ratăm evenimentul!
XS
SM
MD
LG