Linkuri accesibilitate

Mesajul de felicitare al secretarului de stat american Hillary Clinton cu ocazia zilei naționale a României


„Statele Unite doresc continuarea parteneriatului cu România.”



În mesajul său, Hillary Clinton și exprimă bucuria de a uraromânilor, din partea președintelui Obama și a Statelor Unite, cele mai bune urări cu ocazia sărbătoririi Zilei Unirii, la 1 decembrie.

Șefa diplomației americane vorbește apoi în mesajul său despre contribuțiile importante pe care România continuă să le aibă pentru pace și prosperitate în întreaga lume, și notează că sprijinul românilor pentru NATO și pentru alte organizații internaționale a ajutat ca idealurile libertății și democrației să meargă înainte.

„Împreună lucrăm în Balcani și Afganistan pentru a da la milioane de oameni speranța unui viitor mai luminos. Statele Unite doresc continuarea parteneriatului nostru pentru mulți ani de acum încolo, și sînt recunoscătoare să aibe un prieten și aliat puternic în România”, se spune în încheierea mesajului secretarului de stat american Hillary Clinton cu ocazia zilei naționale a României.
  • 16x9 Image

    Lucian Ştefănescu

    Lucian ȘTEFĂNESCU (născut la Cluj în 1959), ziarist, corespondent la Biroul RFE/RL de la București (din 1991) și apoi redactor în Serviciul românesc al Europei Libere de la Praga.

XS
SM
MD
LG