Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Ea.md


Invitata de astăzi este Nadia Darie.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:53 0:00
Link direct

„Revista pentru femei ea.md a pregătit și în această săptămână multe titluri interesante, numai bune să vă satisfacă doza de curiozitate femenină și, de ce nu, masculină.

Aflați ce vedete sunt în așteptarea copiilor, ce mai fac unii copii de vedete, dar și cum aceștia reușesc să se manifeste.

Avem și un articol amplu despre consumul de mere. Vă recomandăm să consumați câte un măr în fiecare zi.

Mai avem o grămadă de titluri despre artiști de la noi sau personalități care să vă motiveze și să vă înspire pentru o săptămână plină de reușite.

Ce gătiți pentu cină, dar și cum să vă petreceți weekend-ul calitativ, aflați de pe ea.md, revista femeilor cu personalitate.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG