Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata emisiunii este jurnalista Marina Ciobanu.

„În ediția din 27 aprilie a Ziarului de Gardă aflați câți magistrați a cercetat penal și condamnat la închisoare în ultimii opt ani justiția reformată a R. Moldova și câți dintre judecători au ajuns, până la urmă după gratii. În același număr citiți despre averile și afacerile funcționarilor de la primărie reținuți de CNA în dosarul parcărilor cu plată din capitală și aflați cine sunt și ce trecut au procurorul și judecătorii care l-au condamnat la 18 ani de închisoare pe raiderul nr. 1 din CSI, Veaceslav Platon.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:05 0:00
Link direct

În Ziarul de Gardă aflați de ce veteranii de război nu mai beneficiază de trasport interurban gratuit și cine le-a retras aceste facilități și vedeți ce se întâmplă cu mii de investiori prejudiciați după ce companiile de construcții cărora le-au plătit bani au falimentat.

Tot joi, citiți un interviu cu fotograful Constantin Grigoriță, despre cum a schimbat în perioada conflictului de pe Nistru aparatul foto pe armă, despre traumele de război și dezamăgirile ce au urmat, despre evenimentele din șapte aprilie 2009 prin prisma obiectivului foto, despre cealaltă față a politicienilor și tentetivele de presiune asupra sa pentru a nu publica imagini compromițătoare.

Mâine aflați de la experții în domeniu de ce impactul reformei creşterii salariului minim pe economie va fi, la fel ca și în cazul reformei sistemului de pensionare, unul minim.”

[Transcriere: Nicu Gușan]

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG