Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău, are loc ședința Parlamentului, având pe agendă, între altele, examinarea modificărilor la Codul Audiovizualului.

Tot la Chișinău, are loc un forum al mass-media la care se va discuta despre starea presei din Republica Moldova.

Se întrunește în ședință Comisia Națională pentru consultări și negocieri colective, așteptându-se ca va lua în discuție proiectul de reformă a pensiilor care include propunerea de majorare a vârstei de pensionare.

Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:01:28 0:00
Link direct

Partidul Nostru organizează o acțiune de protest la Judecătoria sectorului Râșcani de la Chișinău, pentru a critica redeschiderea procesului împotriva liderului său, Renato Usatîi, care se ascunde la Moscova.

Ucraina începe a doua și ultima zi a unor teste balistice în Marea Neagră, la câteva zeci de kilometri de spațiul aerian al Crimeii anexate de Rusia, în 2014.

În statul american Michigan începe astăzi numărătoarea repetată a voturilor de la alegerile prezidențiale americane sub bănuiala de fraudare a votului electronic în favoarea câștigătorului, Donald Trump. Michigan este al doilea stat după Wisconsin unde încep asemenea verificări.

Secretarul de Stat al Statelor Unite, John Kerry, începe o vizită de două zile în Italia și la Vatican.

Președintele francez François Hollande începe o vizită la Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite.

Președintele rus Vladimir Putin îl primește la St. Petersburg pe ministrul japonez de externe Fumio Kishida.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG