Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Parlamentul se întrunește în şedinţă plenară, la care participă ambasadorii misiunilor diplomatice şi ai organizaţiilor internaţionale din Republica Moldova.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:33 0:00
Link direct

Centrul de Analiză și Prevenire a Corupției va prezenta expertiza Legii privind Serviciul de Informaţii şi Securitate din perspectiva drepturilor omului.

Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, Ministerul Sănătăţii, Asociaţia Obştească „Iniţiativa pozitivă” în parteneriat cu UNAIDS Moldova organizează o conferinţă de presă cu tema: „Te priveşte! Priveşte pe fiecare! Testează-te HIV!” dedicată Zilei Internaţionale de comemorare a persoanelor decedate din cauza HIV/SIDA.

Consiliul Consultativ Mass-Media România-Republica Moldova se reuneşte în cea de-a doua şedinţă. În cadrul evenimentului Agenţia de presă Agerpres din România organizează o expoziţie a arhivei fotografice.

Ministerul Mediului, Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare şi Agenţia Austriacă pentru Dezvoltare semnează acordul privind implementarea Proiectului „Consolidarea cadrului instituţional în sectorul alimentarii cu apă şi sanitaţie din Republica Moldova”.

Seara, începând cu ora 21, va fi organizat un show de lumini pe clădirea Parlamentului, cu ocazia Zilei Europei la Chișinău.

Din agenda internațională pregătită de Reuters:

Președinele Statelor Unite Barack Obama are programată o întîlnire oficială cu liderii din Danemarca, Finlanda, Suedia și Norvegia în cadrul Summitului SUA-Liderii Nordici care va avea loc la Washington. În cadrul reuniunii se va discuta, între altele, despre terorism, extremismul violent și securitatea nucleară.

La Londra, Fondul Monetar Internațional va prezenta raportul anual privind economia Marii Britanii.

Președintele Franței, François Hollande are programată o vizită la Bangui, capitala Republicii Centrafricane.

XS
SM
MD
LG