Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Conducerea Băncii Naționale a Moldovei va prezenta tradiționalul raport asupra inflației.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:35 0:00
Link direct

Liderul socialist Igor Dodon și reprezentanți ai societății civile organizează o conferință de presă la care vor prezenta agenda manifestațiilor pe care le au pregătite pentru 9 mai, Ziua Victoriei în cel de-al Doilea Război Mondial.

Experți din cadrul Centrului de Analiză și Prevenire a Corupției vor prezenta concluziile expertizei coruptibilității proiectului de modificare și completare a Legii cadastrului bunurilor imobile.

Comisia Naţională de Integritate se întruneşte în şedinţă.

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic din cadrul Academiei de Științe a Moldovei organizează seminarul dedicat eficienței resurselor energetice și utilizarea durabilă a materiilor prime în sectorul de prelucare a lemnului.

Batalionul de Geniu de la Negreşti organizează ceremonia de deschidere a exerciţiului moldo-american „Dragon Pioneer 2016”.

Din agenda internațională pregătită de Reuters:

La Londra, ministrul de Externe al Japoniei, Shinzo Abe, are planificată o întrevedere cu premierul britanic David Cameron.

La Roma, președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, președintele Consiliului European Donald Tusk și președintele Parlamentului European, Martin Schulz, vor participa la o dezbatere despre situația din cadrul Uniunii Europene.

La Praga se încheie reuniunea pe tema Parteneriatului Estic, organizată de țările Grupului de la Vîșegrad. Din acest grup, constituit în 1991, fac parte Cehia, Polonia, Slovacia și Ungaria.

XS
SM
MD
LG