Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Primarii pentru creştere economică – este un nou proiect al Uniunii Europene care va fi lansat astazi la Chisinau.

Veteranii şi pensionarii din Batalionul de poliţie cu destinaţie specială al MAI invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu temele: Acţiune de protest împotriva votului uninominal şi a celui mixt; Cerem stoparea dosarelor penale, fabricate la comandă, împotriva veteranilor de război şi a altor cetăţeni care se revoltă împotriva crimelor săvârşite de conducerea statului.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:59 0:00
Link direct

Primaria Chisinau organizeaza o serie de dezbateri publice pe tema parcarilor din capital Moldovei.

La Chișinău au fost anunțate două initiative ale Institutului Cultural Român „Mihai Eminescu”: vernisajul expoziţiei „Mişcarea de Eliberare Naţională din Basarabia si Turneul teatrului Evreiesc de Stat de la Bucuresti cu cinci spectacole, ce vor fi prezentate începind din aceasta seara si pînă duminica. Astazi va fi prezentat spectacolul „Varșovia: ghid turistic”.


Pe plan international agențiile de presă anunță:

La Baku, Uniunea Europeana discută cu autoritățile azere despre un posibil nou accord între cele doua parti. Azerbaijanul este si el cuprins in proiectul Uniunii Europene, Parteneriatul Estic, dar, spre deosebire de Moldova sau Georgia, relatia dintre Baku si Bruxelles este mult mai „rece”, mai cu seama din cauza situației drepturilor si liberatilor omului.

Comitetul pentru Protectia Jurnalistilor dă publicitatii raportul despre atacurile comise impotriva jurnalistilor in lume.

La Washington, Comitetul senatorial pentru relatii externe discuta situatia din Libia si politica Statelor Unite fața de aceasta țara.

La Moscova se afla ministrul iranian al apărarii, care participa la o reuniune internaționala pe teme de securitate. Conferinta are loc astazi si miine. Atit Rusia cît si Iranul sunt puternic implicate in conflictul din Siria.

XS
SM
MD
LG