Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Timpul”


Invitata rubricii de astăzi este Lia Ciutac.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:28 0:00
Link direct

„În ediția de vineri, 20 ianuarie, jurnaliștii ziarului TIMPUL au pregătit un reportaj dintr-un penitenciar din țară despre talentele descoperite după gratii. Reporterul TIMPUL a discutat cu câțiva bărbați despre pasiunile care le dezvoltă în timpul cât își ispășesc pedeapsa.

În ediția curentă avem și o opinie a unui editorialist dedicată „Omagiului adus Micii Uniri sau cum Putin și Dodon au devenit filoromâni”.

Una dintre colegele mele a discutat cu mai mulți politicieni despre ce așteptări au aceștia în anul 2017 și realizările care și le propun să le facă aflându-se la guvernarea țării. Totodată, jurnalista a ieșit în stradă să vorbească cu oamenii simpli despre așteptările lor referitor la viața politică, socială și economică din țară. Care au fost răspunsurile politicienilor, dar și ale oamenilor, aflați în pagina opt al ziarului.

Tot în acest număr găsiți un material despre legea celor două procente care este implementată în premieră în Republica Moldova. Jurnalistul a discutat cu câțiva antreprenori care au motivat de ce persoanele fizice merită să transfere 2% din impozitul spre venit anume spre organizațiile lor. În acest material aflați și părerea unui expert despre lege, dar și experiența acesteia în România, unde funcționează de mai mulți ani.

Alte materiale pe care le propunem pentru cititori vizează impozitarea bisericii și implicarea ei în politică, Cruzimea față de animale și dezumanizarea, și câteva editoriale.

În una dintre paginile de cultură, găsiți un reportaj foto din satul Crasna, regiunea Cernăuți realizat de fotojurnalistul TIMPUL. Găsiți mai multe fotografii impresionante în pagina 24 despre obiceiul Malanca, care a rezistat peste o sută de ani și are o semnificație profundă pentru poporul român.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG