Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Reprezentantul Special al Președintelui în exercițiu al OSCE din partea Austriei pentru procesul de reglementare transnistreană, Wolf Dietrich Heim, se află în vizită la Chișinău și Tiraspol în perioada 17-20 ianuarie.

Vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, își încheie o vizită în Olanda.

Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:01:21 0:00
Link direct

Asociaţia de Dezvoltare a Turismului din Moldova invită jurnaliștii la lansarea unui studiu despre turismul agricol.

Organizațiile Expert Forum și Expert Grup, prima de la București, a doua de la Chișinău, lansează un raport întitulat „Podul de peste Prut, varianta 2: interconectarea electrică România – Republica Moldova”.

Din agenda internațională:

La Davos, în Elveția, continuă Forumul Economic Mondial. Printre cei care vor lua cuvântul astăzi se numără Secretarul-General al NATO, Jens Stoltenberg, noul Secretar-General al ONU, Antonio Guterres, și șefa guvernului britanic, Theresa May.

La Atena, se va afla în vizită pentru convorbiri cu autoritățile elene comisarul european pentru politici climatice și energie, Miguel Arias Canete.

La Moscova efectuează o vizită directorul Oficiului OSCE pentru Instituții Democratice și Drepturile Omului, Michael Link.

În Kuala Lumpur are loc o reuniune extraordinară a miniștrilor de externe din Organizația Cooperării Islamice.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG