Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău, Centrul Național Anticorupție organizează o nouă ediție a Conferinței Naționale Anticorupție 2016.

Organizația neguvernamentală IDIS „Viitorul” va da publicității un studiu nou despre spălarea banilor rusești prin Republica Moldova intitulat: „Laundromat”: analiza actorilor și acțiunilor întreprinse”.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:05 0:00
Link direct

Consiliul Național al ONG-urilor de mediu a anunțat o conferință de presă pentru a cere menținerea Ministerul Mediului în componența noii structuri a Guvernului Republicii Moldova.

În România, sunt așteptate rezultatele alegerilor parlamentare de duminică.

În Ucraina, se va afla în vizită președinta Lituaniei, Dalia Grybauskaite.

Ministrul de externe rus Serghei Lavrov începe o vizită de două zile în Serbia.

La Bruxelles, are loc reuniunea miniștrilor europeni de Externe, înaintea summit-ului Uniunii Europene de la sfârșitul săptămânii.

Ministrul Apărării din Statele Unite, Ash Carter, participlă la Ierusalim la ceremonia sosirii a două avioane F35 în Israel.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG