Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Clubul de Presă de la Chișinău se lanseaza campania „Deschidem usile pentru copiii Europei”.

Asociatia Promo-Lex, Centrul de Reabilitare a Victimelor Torturii, Memoria, si Asociatia Impotriva violenţei Casa Marioarei, vor organiza in aer liber un eveniment in cadrul Campaniei impotriva violentei în bază de gen…

Ministrul de externe Andrei Galbur se află la Hamburg, la reuniunea Consiliului Ministerial al OSCE.

Bugetul de stat propus de guvern intră astăzi in discutia Parlamentului.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:45 0:00
Link direct

Din agenda internaţionala:

Natiunile Unite consacra ziua luptei anti-corupţie…

La Oslo are loc ceremonia acordarii premiului Nobel pentru pace presedintelui Columbiei, Juan Manuel Santos. Duminică va avea loc Forumul Premiului Nobel pentru Pace, prima editie, care este conceput ca o platformă de discutii interdisciplinare, parte integranta a manifestarilor consacrate saptaminii premiilor Nobel. La Forumul din acest an este anunţata prezenta fostilor înalti funcționari americani si experti de politica externe Zbigniew Brzezinski şi Henry Kissinger. Tema discutiei este Statele Unite si pacea lumii după alegerile prezidenţiale americane.

Comisarul Uniunii Europene pentru extindere si politica vecinătatii, Johannes Hahn, îşi continua vizita in Balcanii de vest si se va afla astazi in Bosnia-Hertegovina, dupa ce ieri a fost in Muntenegru.

La Bruxelles au loc convorbiri trilaterale pe tema livrărilor de gaze cu participarea reprezentanților Uniunii Europeana, ai Rusiei si Ucrainei.

Premierul Rusiei, Dmitrri Medvedev, efectuează o vizită în Finlanda.

Astazi se împlinesc si 25 de ani de la semnarea Tratatului de la Maastricht, sub lozinca „Europe calling”…

XS
SM
MD
LG