Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Parlamentul moldovean are astăzi ședință plenară, urmând să se examineze între altele lipsirea șefului statului de împuternicirea de a numi directorul Serviciului de Informații și Securitate.

Ambasadorul român la Chișinău, Daniel Ioniță, va explica la o nouă conferință de presă detaliile organizării în Republica Moldova a alegerilor parlamentare românești din 11 decembrie.

Organizația anticorupție Transparency International Moldova lansează un nou studiu despre transparența întreprinderilor de stat.

Oficiul Națiunilor Unite în Moldova organizează o Gală anuală a Premiilor ONU în Domeniul Drepturilor Omului.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:12 0:00
Link direct

La Hamburg, în Germania, continuă Consiliului ministerial al OSCE. Participă și vicepremierul moldovean Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene.

Președintele rus Vladimir Putin participă la o întâlnire anuală la Kremlin cu Consiliul prezidențial al Societății Civile și Drepturilor Omului.

La Bruxelles, are o loc o reuniune a miniștrilor internelor și justiției din țările Uniunii Europene.

Ministrul apărării din Statele Unite, Ashton Carter, vizitează India.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG