Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Președintele Nicolae Timofti va participa la ceremonia de detașare a contingentului Armatei Naționale în operațiunea de menținere a păcii KFOR din Kosovo.

La Chișinău are loc ședința Consiliului Superior al Magistraturii.

La Sala cu Orgă din capitală va avea loc un concert înaintea Zilei Naționale a României.

Premierul Pavel Filip își continuă vizita la Bruxelles, la sediile instituțiilor UE, din perioada 27-30 noiembrie.

Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:00:50 0:00
Link direct

La Moscova are loc ședința Comisiei interguvernamentale modo-ruse pentru cooperare economică.

Din agenda internațională a zilei, semnalată de Reuters:

La Ramallah, în Cisiordania, președintele palestinian Mahmoud Abbas participă la al 7-lea congres al mișcării sale politice, Fatah.

La Teheran se va marca împlinirea a cinci ani de la atacarea ambasadei britanice de către studenții iranieni nemulțumiți de impunerea unor sancțiuni economice împotriva țării lor.

  • 16x9 Image

    Mircea Ţicudean

    La Europa Liberă sunt din 1993. Am lucrat mai întâi în secția pentru România, la Programul Internațional, apoi la emisiunea radio pentru R. Moldova, cu o întrerupere de 2-3 ani în care am fost în slujba departamentului de training al Europei Libere, unde am fost și director interimar o perioadă. Începuturile jurnalistice au fost concentrate pe critica literară și actualitate culturală. În prezent, domeniile predilecte sunt progresul social (drepturile minorităților, egalitatea de gen, echitatea socială), prevenirea catastrofei climaterice etc.

XS
SM
MD
LG