Linkuri accesibilitate

Mystical Communication Service


O oglindă emoțională care arată trăirile unor oameni departe de casa lor.

Mystical Communication Service
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:11:25 0:00

Mystical Communication Service e un un grup din Berlin condus de vocalistul și ghitaristul venezuelean Yanez Pasqualin, și din care mai fac parte fratele lui Yanez, Gerald Moises Pasqualin (tobe, percuție), Diego Sposito Cozzi, venezuelean și el (bas), israelianul Yair Karelic (ghitară) și japonezul Kiyoshi Fujikawa (djembe).

Albumul lor de debut, „The Marvelous Space Adventures of John Blue”, lansat în 2014, este, așa cum sugerează titlul, o „călătorie” a căutării de sine, cu momente de reflecție și căldură, întrerupte de pasaje de „dezorientare psihedelică”, o călătorie ca aceea a unor țigani nomazi în căutarea unui demult uitat cămin, scrie în pagina lor de pe internet.

Un cronicar muzical german scrie în blogul „Noisey” că muzica asta nu are nevoie de un gen, ci e doar o oglindă emoțională care arată trăirile unor oameni departe de casa lor.

„Cu muzica noastră îi putem simți aproape pe cei cărora le e dor de noi, chiar dacă sîntem la mii de kilometri distanță de ei”, spune unul din membrii trupei.

Noi ascultăm acum piesa „Roaring Waves” de pe albumul „The Marvelous Space Adventures of John Blue”, din 2014, cu precizarea că în varianta pentru internet a acestui articol ea va fi urmată de „Gypsy Spirit”, de pe albumul „The Fierce People”, din 2016.

Căutați așadar Dicționarul de sunete rare” la Europaliberă.org.

  • 16x9 Image

    Lucian Ştefănescu

    Lucian ȘTEFĂNESCU (născut la Cluj în 1959), ziarist, corespondent la Biroul RFE/RL de la București (din 1991) și apoi redactor în Serviciul românesc al Europei Libere de la Praga.

Previous Next

XS
SM
MD
LG