Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă


Invitata de astăzi este Marina Ciobanu

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:11 0:00
Link direct



„În ultimul număr al Ziarului de Gardă până la alegerile prezidențiale din 30 octombrie, aflați detalii despre scenariile și prognozele scrutinului, citiți despre retragerea lui Marian Lupu și a lui Iurie Leancă, argumentele lui Plahotniuc și acuzațiile lui Dodon. În același număr aflați detalii despre dosarul penal și mandatul de arest pe numele lui Renato Usatîi și despre operațiunea „electorală” de reținere în masă a 28 de inspectori de patrulare de către procurorii Anticorupție.

Tot mâine aflați ce riscuri de fraudare a alegerilor sunt discutate de experți și găsiți informații despre avere ași interesele la șefia statului a altor doi concurenți electorali: Ana Guțu și Valeriu Ghilețchi.

De asemenea, Ziarul de Gardă prezintă CV-urile și motivația celor șase candidați înscriși la concursul pentru funcția de procuror general în ultima zi de depunere a dosarelor. Tot mâine aflați de ce judecătorii refuză să discute despre problemele din sistem și cum au fost promovați la CSM noi membri, printre care judecători controversați, ajunși anterior în vizorul opiniei publice pentru judecarea tinerilor în timpul evenimentelor din aprilie 2009 sau pentru emiterea unor decizii dubioase.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG