Linkuri accesibilitate

Hillary Clinton l-a acuzat direct pe președintele rus Vladimir Putin, al dezbaterea televizată cu Donald Trump, că ar fi responsabil de atacurile cibernetice împotriva Partidului democrat


În cursul ultimei dezbateri televizate, înainte de alegerile prezidențiale americane, candidate democrată și fost secretar de stat Hillary Clinton l-a acuzat direct pe președintele rus Vladimir Putin că ar fi responsabil de atacurile cibernetice împotriva partidului democrat și a unor personalități politice. Clinton a susținut că „președintele Putin, personal” ar fi ordonat publicarea unor mesaje cibernetice furate, pentru a sprijini campania rivalului ei republican Donald Trump. Atât Rusia cât și Trump au respins categoric aceste acuzații.

Candidatul republican în cursa prezidențială americană, Donald Trump, a declarat din nou că ar putea să nu recunoască rezultatul alegerilor din 8 noiembrie – o declarație și poziție fără precendent în istoria modern americană. Președintele Barack Obama l-a criticat deja pe Trump pentru faptul că pune sub semnul întrebării onestitatea alegerilor, atrăgând atenția că prin astfel de declarații lovește în esența democrației americane.

XS
SM
MD
LG