Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Expresul din Ungheni


Invitatata de astăzi este Lucia Bacalu

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:15 0:00
Link direct

„Un nou monument la Ungheni. Și-au dorit să fie primii, și chiar au devenit. Membrii Camerei Internaționale a Tinerilor Antreprenori au inaugurat oficial un monument cu simbolul organizației în scuarul din preajma primăriei. Acesta este al 50-lea monument din Ungheni. Sculptura a fost realizată din piatră de Cosăuți de către Grigore Sultan, membrul Uniunii Artiștilor Plastici din Republica Moldova. Monumentul reprezintă un glob pământesc, care simbolizează faptul că tinerii antreperenori sunt peste tot în lume.

Copiii din Onișcani, raionul Călărași, dar și părinții acestora, au avut parte de o surpriză frumoasă. În doar două zile, în centrul satului a apărut un nou teren de joacă pentru copii. Amenajarea acestuia a fost posibilă grație unui locuitor al satului nostru, om de afaceri, care a anunțat că la anul va mai amenaja un teren de sport.

Un nou loc de agrement va fi construit și în satul Mănolești, raionul Ungheni. O scenă în aer liber, bănci, spațiu amenajat cu flori și coșuri de gunoi, sunt doar unele dintre lucruruile care urmează a fi instalate. Proiectul a fost inițiat de doi locuitori ai satului, o parte din finanțare și-a asumat-o Fundația Comunitară din Ungheni iar restul - localnicii și autoritățile publice locale.”

XS
SM
MD
LG