Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei

Astăzi la Chişinău, Artur Croitor, candidat la alegerile prezidenţiale din 30 octombrie organizează o conferinţă de presa. Agenţia IPN organizează o dezbatere pe tema alegerilor cu experţi si reprezentați ai societăţii civile.

Procuratura generala va prezenta situaţia legata de contrabanda cu articole agricole.

Preşedintele Moldovei, Nicole Timofti, participa la conferinţă şefilor instituţiilor membre ale Asociaţiei Curţii Constituţionale Francofone.

Centrul de Investigaţii Jurnalistice si Asociaţia pentru o Guvernare Eficienta si responsabila discuta la un club de presa astăzi despre accesul la informaţia de interes public in Moldova.

Ambasada Ungariei la Chişinău va vernisa astăzi o expoziţie foto despre tezaurul cultural evreiesc din satele Raşcov si Vadul Raşcov.

Din agenda internaţională, sa notăm ca astăzi va fi dat publicităţii un nou raport al autorităţilor olandeze despre prăbuşirea avionului malaiezian in 2014 in Ucraina.

Preşedintele din Belarus, Aleksandr Lukasenka începe o noua vizita in China comunista,

In Algeria are loc o reuniune la vârf a tarilor exportatoare de petrol OPEC.

În Cehia astăzi este sărbătoarea statalității.

La Bruxelles va fi dat publicităţii de către organizaţia Transparency International un raport despre cât de transparent este Consiliul Uniunii Europene.

XS
SM
MD
LG