Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „anticorupție.md”


Invitatata emisiunii este Anastasia Nani.

„Portalul Anticoruptie.md a realizat portretele primilor politicieni care s-au lansat în cursa electorală, făcând trimitere la anchete jurnalistice anterioare, și propune cititorilor să-și amintească despre ascensiunea lor în politică, dar și să afle ce averi și afaceri dețin.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:27 0:00
Link direct

La rubrica „Investigații” aflați că în prag de an școlar, majoritatea școlilor din Criuleni s-au pomenit cu datorii de sute de mii de lei, iar unele chiar de milioane, și cu riscul de a ajunge în instanța de judecată. Restanțele au apărut după ce, în urmă cu trei ani, autoritățile din raion au aprobat un proiect, prin care instituțiile de învățământ s-au obligat să schimbe toate ușile și ferestrele. Lucrările au fost făcute în avans, iar datoria urma să fie achitată timp de trei ani. La expirarea termenului, firma pretinde banii pe care i-a investit, în timp ce directorii spun că nu au de unde plăti.

La aceeași rubrică citiți despre un proiect de renovare a rețelelor de canalizare și apeduct de la o tabără de copii din raionul Orhei care stagnează de mai bine de doi ani. Deși autoritățile au investit până acum două milioane de lei, copiii care se odihnesc aici nu se pot bucura de condiții mai bune. Vă invităm să accesați și Harta Corupției unde cetățenii ne sesizează neregulile la care au fost martori.”

[Transcriere: Alla Ceapai]

XS
SM
MD
LG