Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda prin cipalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chisinau soseste in vizita oficiala premierul tehnocrat de la Bucuresti, Daician Cioloş. El se va intilni cu premierul Pavel Filip, cu presedintele Nicolae Timofti si va vizita impreuna cu omologul sau moldovean o gradinita in satul Selemet din raionul Cimişlia, o gradinita care a fost renovata cu bani romanesti, de la guvernul de la la Bucuresti.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:35 0:00
Link direct

Asociatia Promo-Lex organizeaza o conferinta de presa despre misiunea de observare a alegerilor prezidentiale din 30 octombrie.

La Chisinau, la ambasada Turciei va avea loc ceremonia de dezvelire a bustului lui Mustafa Kemal Ataturk, fondatorul Turciei moderne si seculare.

Expert grup discuta astazi cu presa despre gestionarea proasta a padurilor, spitalelor si a intreprinderilor de stat.

Asociatia Presei Independente are o noua şedinţa a clubului de discutii cu tema STOP Fals!, despre securitatea informatiei din Moldova.

La Muzeul Naţional de Istorie va fi inaugurata o expozitie consdacrata celor 25 de ani de independenta a Moldovei..

Pe plan international:

Cancelara Germaniei, Angela Merkel, vizitează Praga. Doamna Merkel are anunţate convorbiri si cu seful statului ceh, presedintele Milos Zeman si potrivit presei cehe, una din temele de discutie va fi cea a refugiatilor. Praga si Berlinul su opinii divergente asupra subiectului.

Premierul Slovaciei, Robert Fico, efectuează o vizită la Moscova. Robert Fico - premier și el a unei țări membra a organizatiei Visegrad 4 – alaturi de Cehia, Ungaria si Polonia – va avea convorbiri cu Vladimir Putin.

XS
SM
MD
LG