Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău, are loc ședința săptămânală a serviciilor primăriei.

Asociația Fermierilor „Uniagroprotect” organizează o conferință de presă pentru a se plânge pe prețurile mici la achiziția cerealelor în rezerva de stat, după o recoltă mai bogată ca anul trecut.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:07 0:00
Link direct

Din agenda Internațională:

La New York, emisarul special al ONU pentru Siria, Staffan de Mistura, urmează să informeze Consiliul de Securitate în legătură cu ultimele eforturi pentru găsirea unei soluții politice.

Președintele rus Vladimir Putin vizitează capitala azeră Baku la invitația omologului său Ilham Aliev pentru a participa la o primă întâlnire trilaterală a liderilor Azerbaidjanului, Rusiei și Iranului.

La Tokyo, împăratul japonez Akihito urmează să rostească un discurs despre rolul pe care vrea să și-l asume în viitor, speculându-se că va anunța că abdică.

La Rio de Janeiro continuă Jocurilor Olimpice de vară, care intră în a treia zi de competiții.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG