Linkuri accesibilitate

Festivalul Muzicii Clasice Moldova Crescendo la Muzeul Național de Artă din Chișinău

Festivalul Muzicii Clasice Moldova Crescendo a ajuns aseară la Muzeul Național de Artă din Chișinău, care se află în curs de renovare. (Un fotoreportaj Tatiana Ețco).


Festivalul Muzicii Clasice Moldova Crescendo a ajuns aseară la Muzeul Național de Artă din Chișinău, care se află în curs de renovare. Biletele au fost epuizate, iar cu o oră până la concert, oamenii erau dispuși să plătească intrarea chiar dacă urmau să stea în picioare. Pentru tinerii muzicieni acest concert a adus emoții suplimentare pentru că anume în aici, acum patru ani, doi studenți reveniți de peste hotare acasă, în vacanță, au lansat proiectul Moldova Crescendo.

În acest an, cei nouă tineri muzicieni stabiliți peste hotare, dar care revin vara acasă pentru a face concerte de muzică clasică, au decis să meargă cu spectacole la două conace care necesită restaurare - Muzeul Zemstvei din Chișinău și Ciolac-Malski din Bahmut, Călărași, și la două care deja sunt în proces de renovare - Muzeul Național de Artă și Castelul Mimi.La cel din urmă, sâmbătă va avea loc ultimul concert al acestei ediții.

Încarcă mai mult

XS
SM
MD
LG