Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău, Centrul Analitic Expert-Grup lansează un raport de monitorizare a recentelor reforme în sectorul financiar-bancar, de care depinde și un acord vital pentru Republica Moldova cu Fondul Monetar Internațional.

Din agenda Internațională:

La Rio de Janeiro, Președintele Comitetului Internațional Olimpic, Thomas Bach, susține o conferință de presă cu două zile înainte de deschiderea Jocurilor Olimpice.

Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:01:09 0:00
Link direct

Secretarul de Stat american John Kerry își încheie o vizită de două zile la Buenos Aires în Argentina, urmând să călătorească ulterior în Brazilia, la deschiderea Jocurilor Olimpice.

Consilierul special al emisarului ONU pentru Siria, Jan Egeland, va ține un briefing la Geneva despre situația umanitară pe teren.

Aripa de tineret a Partidului Muncii din Norvegia își deschide din nou tabăra unei școli de vară pe insula Utoya, pentru a doua oară de la atacul din 2011 al extremistului de dreapta Anders Behring Breivik, care a ucis pe insulă 69 de oameni.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG