Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitat emisiunii este redactoarea Marina Ciobanu.

„Joi, 28 iulie 2016, scoatem de sub tipar o ediție cu totul specială a Ziarului de Gardă. Este o ediție aniversară, dedicată celor 12 ani de existență ai ziarului. Cu această ocazie veți afla de la liderii partidelor politice de ce politicienii citesc (sau nu) Ziarul de Gardă, dar și care au fost subiectele pe care le-am reflectat în primul număr, apărut pe 29 iulie 2004.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:17 0:00
Link direct

Tot în ediția de mâine veți găsi schemele prin care un miliard de lei de la Banca de Economii a ajuns în conturile unor firme offshore, dar și care este gradul de implicare a lui Veaceslav Platon și Ilan Șor în aceste tranzacții.

La pagina „Exclusiv” citiți un interviu cu Eduard Harunjen, procurorul general interimar al R. Moldova, despre dosarele Filat, Șor și Platon.

Tot mâine, în paginile „Reporter special” vedeți un reportaj din satul Colibași, r. Cahul - localitatea cu cei mai mulți abonați la Ziarul de Gardă.”

[transcriere Nicu Gușan]

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG