Linkuri accesibilitate

Șeful campaniei electorale a lui Hillary Clinton afirmă că „actori ai statului rus” ar fi implicați în publicarea unor mail-uri ale echipei cadidatei democrate


Aproximativ 20.000 de e-mailuri ale echipei de campanie a lui Hillary Clinton au fost publicate de WikiLeakes vineri, cu cîteva zile înainte de deschiderea Convenției Partidului Democrat, iar șeful campaniei electorala a lui Clinton a declarat că în această „scurgere” ar fi implicați „actori ai statului rus”. Robby Mook a declarat într-un interviu cu CNN că nu crede într-o coincidență. În opinia sa, Moscova ar încerca astfel să sprjine candidatura republicanului Donald Trump care a declarat că în cazul unei victorii în alegerile prezidențiale din noiembrie va încerca să îmbunătățească relațiile cu Rusia.

Luni, la Philadelhia începe Convenia Partidului Democrat la care Hillary Clinton va fi nominalizată oficial candidata partidului pentru alegerile prezidențiale din noiembrie, devenind astfel prima femeie candidată în istoria Statelor Unite.

XS
SM
MD
LG