Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Gazeta de Sud


Invitatul de astăzi este Ion Ciumeică.

„Guvernul Germaniei este dispus să aloce în următorii ani bani grei pentru dezvoltarea infrastructurii Republicii Moldova. Cooperarea moldo-germană vizează de această dată două proiecte mari în țara noastră. Primul, preconizat pentru zona de centru a țării, include municipiul Chișinău, raioanele Strășeni și Călărași, iar cel de-al doilea cuprinde raionul Cahul și vizează proiecte de infrastructură. Mai exact, vor fi construite două stații, una de tratare și alta de epurare a apei.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:37 0:00
Link direct

Conducători ai autorităților publice locale, angajați ai primăriilor, dar și managerii ai instituțiilor educaționale din mai multe raioane ale Republicii Moldova, au participat la un seminar regional privind buna organizare și desfășurare a procesului de achiziții publice a biocombustibilului solid. În perioada 13-19 iulie, în cadrul proiectului „Energie și Biomasă”, în municipiile Chișinău și Bălți și în orașul Cimișlia, au fost organizate trei seminare regionale la subiectul achizițiilor publice a biocombustibilului solid.

În ultima perioadă, în Republica Moldova, se resimte tot mai frecvent sprijinul frățesc al statului român, în diverse domenii. Un ajutor semnificativ din partea Guvernului României, a fost suma de 800.000 de euro pentru construcția unui noi sediu al Teatrului Republican Muzical Dramatic Bogdan Petriceicu Hasdeu, de la Cahul. Toate detaliile le găsiți în ziarul nostru sau pe pagina gazetadesud.md.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG