Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: portalul Anticoruptie.md


Invitata rubricii este Anastasia Nani, redactor-șef

„Reporterii portalului Anticoruptie.md al Centrului de Investigaţii Jurnalistice scriu că Eduard Harunjen, procurorul general interimar, va cere din nou acordul CSM pentru pornirea urmăririi penale în cazul unei judecătoare care ar fi emis o decizie ilegală.

Demersul vine la doar o săptămână după ce Consiliul Superior al Magistraturii a dat undă verde procurorilor în cazul Domnicăi Manole. Cine este magistrata şi care sunt cele mai importante dosare pe care le-a examinat aflaţi accesând site-ul nostru.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:15 0:00
Link direct

Colegii mei relatează şi despre averea ofiţerului CNA care ar fi pretins mită de 100.000 de euro de la preşedintele Federaţiei de Baschet, plasat recent în arest.

Tot de pe portalul Anticoruptie.md aflaţi că buletinele de vot ar putea fi tipărite fără o procedură de achiziții publice. Care sunt riscurile şi ce au de spus experţii, citiţi la rubrica „Achiziţii publice”.

Vă invităm să accesaţi şi rubrica „Investigaţii” unde veţi putea găsi mai multe anchete realizate de echipa portalului. Acestea vizează, între altele, achiziţii publice trucate, scheme puse în aplicare pentru spălarea banilor publici sau nereguli în domeniul justiţiei.

Totodată, mai mulţi cetăţeni continuă să ne sesizeze despre ilegalitățile la care au fost martori. Ce ne scriu cititorii noştri, aflaţi lecturând sesizările plasate pe Harta Corupţiei a site-ului nostru.”

  • 16x9 Image

    Tamara Grejdeanu

    Sunt parte din echipa Europei Libere din 2012 și în cei mai mulți ani de când sunt aici am povestit la radio despre oameni și preocupările lor, am scris despre educație, justiție și drepturile omului. În 2022 am trecut în departamentul digital și alături de cei mai faini colegi, sper că facem o treabă bună la moldova.europalibera.org.

XS
SM
MD
LG