Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Din agenda internă zilei:

La Chișinău este anunțată conferință de presă susținută de analistul politic Victor Gurău, cu tema „Platforma Alternativa pentru Moldova - REGIM politic prezidențial.”

În Moldova și România vor avea loc conferințe de presă cu tema „Unioniștii vor ajunge vara aceasta în fiecare casă din Republica Moldova”

La Chișinău se întrunesc în ședințe Consiliul Coordonator al Audiovizualului și Comisa Electorală Centrală.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:08 0:00
Link direct

Din agenda internațională a zilei, anunțată de Reuters:

Co-președinții Grupului Minsk al OSCE pentru rezolvarea conflictului înghețat din Nagorno-Karabah (Rusia, Statele Unite și Franța) se vor întâlni la Bruxelles cu ministrul de externe azer Elmar Mammadiarov.

Ministrul de externe al Iranului, Jafad Zarif, va vizita Finlanda într-un nou efort de reluare a legăturilor economice cu Europa după ridicarea sancțiunilor împotriva Teheranului.

În lume se marchează astăzi Ziua Mondială fără Tutun.

  • 16x9 Image

    Mircea Ţicudean

    La Europa Liberă sunt din 1993. Am lucrat mai întâi în secția pentru România, la Programul Internațional, apoi la emisiunea radio pentru R. Moldova, cu o întrerupere de 2-3 ani în care am fost în slujba departamentului de training al Europei Libere, unde am fost și director interimar o perioadă. Începuturile jurnalistice au fost concentrate pe critica literară și actualitate culturală. În prezent, domeniile predilecte sunt progresul social (drepturile minorităților, egalitatea de gen, echitatea socială), prevenirea catastrofei climaterice etc.

XS
SM
MD
LG