Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata emisiunii este ziarista Marina Ciobanu.

„Mâine, Ziarul de Gardă îți spune cum funcționează, la două luni după aprobare, Legea privind insitutirea moratoriului asupra controlului de stat, de ce unele instituții, contrar legislației, mai bat la ușile agenților economici și cum lipsa controlului îi salvează pe antreprenorii care încalcă brutal legea.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:07 0:00
Link direct

De asemenea, aflați de ce în Procuratură dosarele mai sunt repartizate după preferințele procurorului-șef și nu aleatoriu, de ce dosarele contraversate ajung la unii și aceiași procurori și de ce Codul de Procedură Penală și noua Lege a Procuraturii nu prevăd modul în care acestea trebuie distribuite.

Mâine citiți încă un episod din seria judecători cu nouă vieți sau cum executorul judecătoresc George Boțan disponibilizat și lipsit de licență de către doi miniștri, a fost restabilit de către magistrații Curții Supreme de Justiție, la nunta unuia dintre care a participat și Boțan.

Tot în Ziarul de Gardă, pe care-l găsiți la toate chioșcurile din țară sau pe care-l puteți abona la un click distanță pe zdg.md, aflați cine sunt proprietarii și ce interese deschid primul Delfinariu din Republica Moldova.”

[transcriere: Nicu Gușan]

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG