Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: portalul BizLaw.md


Invitata de astăzi este Irina Surdu

„Astăzi vă recomandăm să analizați pe BizLaw o statistică a judecătorilor din Moldova care au acumulat anul trecut cele mai multe sesizări pentru abateri disciplinare. În capul listei se regăsesc magistrați deja cunoscuți pentru mai multe păcate. Nina Cernat, Liuba Pruteanu, Garri Bivol, Oleg Melniciuc sunt câțiva dintre ei. Numele lor vă sunt cu siguranță cunoscute deja și asta pentru că au apărut de-a lungul anilor în diferite investigații jurnalistice, care au scos la iveală averile lor, dar și legături în afaceri dubioase, cum ar fi „Spălătoria rusească”.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:25 0:00
Link direct

Tot astăzi, pe site-ul nostru găsiți un subiect interesant despre cum se aplică în țara noastră arestul preventiv. Un bărbat din Chișinău s-a aflat la închisoare timp de aproape doi ani, fără să fie acuzat de ceva. Acest lucru poate fi posibil dacă acuzarea nu are suficiente probe, însă aflați că legea poate fi atât de ambiguă încât permite aflarea sub control judiciar pe un termen nelimitat.

Urmăriți-ne și mâine, întrucât pregătim o analiză interesantă despre scandalul importatorilor de medicamente. Săptămâna trecută Consiliul Concurenței i-a amendat cu 17 milioane de lei pentru faptul că au refuzat să livreze spitalelor stocurile necesare de medicamente. Consiliul a catalogat încălcarea ca fiind abuz de poziție dominantă. Juriștii noștri au analizat argumentele Consiliului și semnalează unele practici periculoase.”

XS
SM
MD
LG