Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău are loc prima Conferinţă internaţională privind drepturile şi libertăţile fundamentale ale utilizatorilor de Internet din Republica Moldova.

Ministerul Finanţelor şi Banca Europeană pentru Reconstrucţii şi Dezvoltare vorbesc astăzi despre reforma sistemului de achiziţii publice.

Poliţia de Frontieră organizează o conferinţă de presă în contextul marcării a doi ani de la liberalizarea regimului de vize cu Uniunea Europeană.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:24 0:00
Link direct

Institutul de Politici Publice (IPP) prezintă rezultatele unui studiu despre „impactul corupţiei asupra oportunităţilor de afirmare şi carieră a femeilor din cadrul Administraţiei Publice Centrale din Republica Moldova”.

Institutul pentru Politici şi Reforme Europene prezintă cel de-al III-lea raport privind procesul de implementare a Acordului de Asociere Republica Moldova-UE.

Ambasada României în Republica Moldova organizează o manifestare dedicată marcării Zilei Veteranilor Armatei Române. Evenimentul va avea loc la Cimitirul de onoare al ostaşilor români de la Ţiganca, din raionul Cantemir.

Din agenda internațională pregătită de Reuters:

Vicepreședintele Statelor Unite Joe Biden în vizită la Vatican.

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov va vizita China, la invitația omologului său chinez, pentru a participa la cea de-a 5-a ediție a Conferinței privind interacțiunea și ăsurile de consolidare a încrederii în Asia.

La Helsinki, în Finlanda, Parlamentul va dezbate o eventuală ieșire a țării din zona euro, urmare a unei petiții semnate de 50 de mii de cetățeni care își doresc acest lucru.

XS
SM
MD
LG