Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Procuratura Generală organizează dezbaterile publice despre reforma instituției în Republica Moldova, în special viitorul Procuraturilor specializate.

Centrul pentru Jurnalism Independent organizează o dezbatere publică cu genericul: „Diminuarea fenomenului concentrării în mass-media”. Vor fi prezentate recomandările Uniunii Europene la acest subiect și cele ale societăţii civile.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:46 0:00
Link direct

Serviciul Vamal organizează o conferinţă de informare pentru agenţii economici în cadrul căreia se va vorbi despre reformele din domeniul Vamal şi cele de facilitare a comerţului.

Pentru astăzi este programată o nouă ședință în dosarul ce-l vizează pe fostul premier Vlad Filat. Amintim că fostul șef al executivului de la Chișinău este suspectat de corupție și trafic de influență, învinuiri pe care Vlad Filat le respinge.

Tot astăzi, IDIS „Viitorul” şi Radio Europa Liberă organizează o nouă dezbatere economică on-line; experţii Veaceslav Ioniţă şi Sergiu Gaibu, împreună cu moderatorul emisiunii, Vlad Bercu, vor discuta despre austeritatea bugetară şi impactul asupra vieţii oamenilor, economiei şi dezvoltării Republicii Moldova.

Din agenda internațională pregătită de Reuters:

La Haga, Secretarul general ONU, Ban Ki-Moon, va vorbi despre viitorul Organizației Națiunilor Unite și obiectivele acesteia.

La Londra, președintele Indonesiei, Joko Widodo, are programată o întâlnire cu premierul Marii Britanii, David Cameron. Sunt anunțate discuții pe teme de cooperare politică, economică și socio-culturală.

Premierul Slovaciei va vizita Polonia.

În Federația Rusă, la Moscova, premierul Dmitri Medvedev va prezenta în fața Dumei de Stat raportul privind activitatea Guvernului.

XS
SM
MD
LG