Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Dorledor Info


Invitatul rubricii de astăzi este Ilia Mariaș, de la portalul comunității evreiești din Moldova.

„Pe pagina principală a portalului comunității evreiești din Moldova se găsește materialul trimis de corespondentul nostru din Tel Aviv. Acesta este despre expoziția de pictură intitulată „Cu dragoste, din Moldova!”, asta pentru că lucrările expuse sunt realizate de autori moldoveni și reprezintă peisaje și străzile orașului Chișinău. Evenimentul a fost organizat de Ambasada Moldovei din Israel.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:20 0:00
Link direct

Pe prima pagină, cititorii vor găsi și informații despre vizita poetului Yury Kublanovsky, care a venit la Chișinău la invitația organizației „Format-A3”.

Tot pe site-ul nostru vizitatorii vor găsi informații despre legendara formație „Orizont”. De această dată, corespondentul nostru a publicat un interviu cu unul dintre membrii formației, Leonid Rabinovici, care locuiește acum în Israel.

Avem și un material intitulat „Evreul cu suflet moldovenesc”. Este despre Aba Gohberg, unul dintre personajele perioadei sovietice din Moldova.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG