Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Fundaţia germană Friedrich-Ebert-Stiftung, în parteneriat cu Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Republica Moldova şi Fundaţia germană pentru Cooperare Juridică Internaţională, organizează conferinţa cu tema: „Instanţe specializate în litigii de muncă – o opţiune de reformă pentru Republica Moldova?”.

Parlamentul este convocat în şedinţă plenară.

Pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă, la Centrul de Cultură şi Istorie Militară va avea loc cea de-a 9-a ediţie a Târgului de Cariere.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:09 0:00
Link direct

Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare oferă utilaj agricol pentru gestionarea pajiştilor comunale pentru patru localităţi din raionul Orhei.

Centrul de Investigaţii Jurnalistice şi Asociaţia pentru o Guvernare Eficientă şi Responsabilă organizează o nouă şedinţă a clubului jurnaliştilor de investigaţie la tema: „Ce schimbări aduce noua lege privind achiziţiile publice?”

Din agenda internațională:

La Bruxelles continuă reuniunea liderilor europeni pe tema Acordului cu Turcia ce ar urma să reglementeze și să limiteze fluxul de refugiați spre Europa. Autoritățile de la Ankara s-au arătat gata să readmită toți refugiații ilegali ajunși în UE din Turcia, în schimb, țările Uniunii Europene se angajează să preia din Turcia, legal, refugiați sirieni.

Tot în capitala Belgiei începe Forumul găzduit de German Marshall Fund, care-i va avea în calitate de vorbitori pe președintele Parlamentului European, Martin Schulz, Secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, și ministrul german de finanțe Wolfgang Schauble.

Prințul Charles al Marii Britanii și soția lui, Camilla, Ducesa de Cornwall, își continuă turneul în țările din Balcani. Turneul familiei regale a Marii Britanii se încheie cu o vizită în Kosovo pe 19 martie.

XS
SM
MD
LG