Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Parlamentul se întrunește în ședință plenară, iar activiștii Centrului pentru Jurnalism Independent anunță un nou protest în fața Legislativului, nemulțumiți că jurnaliștii nu au acces direct în sala de ședințe, pentru a urmări ce fac deputații sau cum votează fiecare dintre ei.

Un grup de femei, deținute în Penitenciarul de la Rusca vizitează astăzi Expoziția „Da Vinci Invenții” care se desfășoară la Muzeul Național de Istorie.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:33 0:00
Link direct

Oficiul Naţional al Viei şi Vinului organizează un briefing de presă dedicat rezultatele participării la expoziţia specializată din Germania, Dusseldorf - „ProWein”.

Centrul Independent Expert Grup lansează studiul: „Percepţia despre educaţie a elevilor şi părinţilor”.

Din agenda internațională:

La Bruxelles începe o reuniune a liderilor europeni privind un Acord cu Turcia ce ar urma să reglementeze și să limiteze fluxul de refugiați spre Europa. La summitul de săptămâna trecută, din capitala Belgiei, autoritățile de la Ankara au venit cu un set de propuneri noi, arătându-se gata să readmită toți refugiații ilegali ajunși în UE din Turcia, în schimb, țările Uniunii Europene se angajează să preia din Turcia, legal, refugiați sirieni.

Prințul Charles al Marii Britanii și soția lui, Camilla, Ducesa de Cornwall, continuă turneul în țările din Balcani. Turul familiei regale a Marii Britanii se încheie în Kosovo pe 19 martie.

La Washington, ministrul american al Apărării, Ash Carter, și generalul Joseph Dunford, Șeful marelui stat major reunit, vor supune dezbaterii în fața Comitetului pentru Servicii Armate din cadrul Senatului bugetul pentru armata americană.

La Londra, miniștrii apărării din Olanda, Georgia, Italia și Germania vor vorbi despre „Securitate și Apărare în Europa”, la institutul Chatham House din capitala Marii Britanii.

XS
SM
MD
LG