Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: portalul Anticorupție.md


Invitata de serii este Anastasia Nani.

de la anticoruptie.md

„Jurnaliștii portalului Anticoruptie.md al Centrului de Investigatii Jurnalistice publică un interviu cu Ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova. Pirkka Tapiola a vorbit, între altele, despre importanța acordului cu FMI, politizarea instituțiilor de stat, dar și despre recenta decizie a Curții Constituționale privind alegerea șefului statului de către cetățeni.

Reporterii Anticoruptie.md au abordat și problema interceptărilor telefonice, numărul cărora, potrivit unui studiu al Centrului de Resurse Juridice, s-a dublat în 2015 față de 2014. Cum comentează experții această tendință, aflați accesând site-ul nostru.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:10 0:00
Link direct

Și la rubrica “Investigații” găsiți mai multe anchete care scot la iveală licitații trucate, scheme dubioase și problemele de integritate ale unor funcționari. Bunăoară, am căutat să aflăm care a fost soluția Agenției Moldsilva după ce am scos la iveală că democratul Constantin Botnari a îngrădit 40 de ari de pădure, fără acordul firmei care arendează oficial acel teren. Deși Moldsilva i-ar fi permis în mod indirect să folosească pădurea, angajați din cadrul Ministerului Mediului ne-au vorbit că politicianul s-ar fi folosit de o schemă pentru a acapara ilegal cei 40 de ari. Mai multe vă invităm să citiți pe anticoruptie.md.”

XS
SM
MD
LG