Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Parlamentul se întrunește în ședință plenară. Se așteaptă ca Sergiu Cioclea, candidatul desemnat pentru funcția de guvernator al Băncii Naționale, să fie prezentat astăzi în Legislativ, unde trebuie să obțină cel puțin 51 de voturi.

La Palatul Republicii are loc Adunarea Generală a Judecătorilor.

Centrul de Resurse Juridice din Moldova va prezenta analiza Legii cu privire la asociaţiile obşteşti, venind cu soluţii pentru un cadru legal adecvat necesităţilor organizaţiilor necomerciale

În seara acestei zile, Centrul de Informaţii Universitare va decerna Burse de Merit pentru cei mai buni studenţi din Republica Moldova.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:33 0:00
Link direct

Din agenda internațională:

Șefa diplomației Uniunii Europene, Federica Mogherini, se află la Havana, în Cuba, unde se va întâlni cu omologul ei cubanez Bruno Rodriguez, pentru a continua discuțiile privind semnarea unui acord politic. Uniunea Europeană își propune să obțină de la cubanezi promisiunea reformelor democratice în schimbul unor înlesniri de natură mai ales economică.

La Minsk, are loc o întâlnire în cadrul Grupului de Contact pentru aplanarea crizei din Ucraina.

Ministrul de Externe al Chinei, Wang Yi, se află în aceste zile la Moscova, iar astăzi se va întâlni cu omologul său rus Serghei Lavrov.

XS
SM
MD
LG