Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Glia Drochiană


Invitata emisiunii e Liuba Bulgaru

„Al treilea an la rând, Agenția raională din Drochia pentru ocuparea forței de muncă anunță selectarea muncitorilor calificați și cu experiență pentru lucru temporar în sectorul de construcții, în Israel. În 2015, la agenție, s-au adresat 73 de persoane din raion.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:17 0:00
Link direct

În prima zi de primăvară, un grup de polițiști ai sectorului nr. 1 din orașul Drochia au primit cadouri din partea primăriei orașului zece uniforme noi. Primarul de Drochia a spus că această idee a apărut în urma audierii dărilor de seamă anuale ale polițiștilor unde s-a vorbit despre unele probleme, inclusiv despre lipsa uniformelor.

Recent, Andrei Marian, vicepreședintele raionului Drochia i-a primit într-o vizită de lucru pe reprezentanții Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Botoșani, care au venit la Drochia pentru a ajuta la depășirea problemelor cu care se confruntă raionul. Urmează a fi inițiată o activitate economică transfrontalieră.

Consilierii raionali au decis ca la Drochia să fie creat Colegiul Universității de Studii Politice și Economice Europene „Constantin Stere”, o instituție de învățământ model care să pregătească cadre profesioniste.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG