Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Portalul comunității evreiești


Invitatul de astăzi este Ilia Mariaș.

„Printre materialele de pe site-ul comunității evreiești din Moldova, atragem atenția asupra începerii publicării unor amintiri scrise despre anii de studii a absolvenților anilor '50, ai facultăților de matematică și fizică de la Universitatea din Chișinău. Pentru că am obținut aceste texte, am decis să le publicăm pe portalul nostru, unde pot fi găsite primele două dintre aceste exemple.

Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:01:09 0:00
Link direct

Un alt material se referă la acordul bilateral dintre Rusia și Israel cu privire la monitorizarea copiilor adoptați. În legătură cu acest subiect, am scris despre faptul că în Israel nu sunt orfelinate, iar deschiderea unuia nu este planificată. De aceea, autorul scrie cu o ușoară ironie despre intențiile Rusiei.

Pe portalul nostru mai găsiți informații despre întâlnirea cu cercetătorul american Paul Shapiro, care a scris o carte despre ghetoul din Chișinău și care a venit în Republica Moldova la invitația Ambasadei Statelor Unite.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG