Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

O zi care se aşteapta sa fie complicata in Moldova, fiind cea în care expiră ultimatumul dat de protestatarii de la Platforma civica „Demnitate si Adevar”, si de sprijitorii partidelor pro-ruse Socialistii si Partidul Nostru, guvernului de la Chisinau pentru a gasi impreuna un compromis pentru convocarea alegerilor anticipate sau pentru o sedinta a Parlamentului in care sa fie discutate cererile zecilor de mii de protestatari care au marsaluit prin Chisinau in ultimele saptamini.

In vizita sa la Bucuresti, premierul Pavel Filip a anuntat ca nu va demisiona si ca va incerca sa recapete increderea moldovenilor şi că Moldova are nevoie de stabilitate. Premierul a atras atentia protestatarilor că vor fi luate măsuri daca protestele vor deveni violente sau „vor trece de linia rosie”….

Pe plan international, continuă sesiunea Adunarii parlamentare a Consiliului Europei unde ieri s-a discutat despre Moldova si despre cum a fost votat cabinetul Pavel Filip. Delegatia Moldovei este condusa de Liliana Palihovici de la partidul Liberal democrat.

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov se află astazi la Ashgabat.

La Bruxelles, Alianta Nord Atlantica isi prezinta raportul pe anul trecut.

Naţiunile Unite au dedicat ziua de astazi protectiei datelor….

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:12 0:00
Link direct

XS
SM
MD
LG