Linkuri accesibilitate

Dezbaterile IDIS „Viitorul” - Europa Liberă. Ediția a 9-a


Expertele de la IDIS „Viitorul” Corina Gaibu și Mariana Gurghiș
Expertele de la IDIS „Viitorul” Corina Gaibu și Mariana Gurghiș

Jurnalistul și comentatorul economic Vlad Bercu, de vorbă cu expertele de la IDIS „Viitorul” Corina Gaibu și Mariana Gurghiș, pe tema inflației neașteptat de mari din 2015.

Europa Liberă și IDIS „Viitorul” realizează de mai multă vreme o emisiune de televiziune numită „60 de minute de realism economic”. Pe pagina noastră de YouTube găsiți cele nouă ediții de până acum. În minutele următoare vă oferim o sinteză radio a celei mai recente, pe tema inflației neașteptat de mari înregistrată anul trecut. Moderatorul emisiunii, jurnalistul și comentatorul economic Vlad Bercu, a stat de vorbă despre acest record surprinzător cu expertele de la IDIS „Viitorul”, Corina Gaibu și Mariana Gurghiș.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:04:39 0:00
Link direct

Ați ascultat un fragment din emisiunea „60 de minute de realism economic”, realizată de Europa Liberă și IDIS Viitorul. Moderatorul emisiunii, Vlad Bercu, a discutat cu Corina Gaibu și Mariana Gurghiș. Emisiunea integrală, a noua la rând, o găsiți pe pagina de YouTube a IDIS „Viitorul”.

  • 16x9 Image

    Mircea Ţicudean

    La Europa Liberă sunt din 1993. Am lucrat mai întâi în secția pentru România, la Programul Internațional, apoi la emisiunea radio pentru R. Moldova, cu o întrerupere de 2-3 ani în care am fost în slujba departamentului de training al Europei Libere, unde am fost și director interimar o perioadă. Începuturile jurnalistice au fost concentrate pe critica literară și actualitate culturală. În prezent, domeniile predilecte sunt progresul social (drepturile minorităților, egalitatea de gen, echitatea socială), prevenirea catastrofei climaterice etc.

XS
SM
MD
LG