Linkuri accesibilitate

Fostul ministru al Educației Maia Sandu a iniţiat o mişcare pentru crearea unui nou partid politic


Fostul ministru al Educației Maia Sandu a iniţiat o mişcare pentru crearea unui nou partid politic. Într-un interviu în exclusivitate pentru Europa Liberă, Maia Sandu a spus iniţiativa „este o provocare, dar este şi o oportunitate pentru oameni oneşti, integri”.

„Noi vrem să demonstrăm că poate exista și o altfel de clasă politică, altfel de oameni, bine intenționați care nu neapărat au visat să facă politică sau nu neapărat și-au dorit putere, dar care au fost aduși în situația să înțeleagă că, dacă nu pun ei umărul, atunci nu se va întâmpla nimic bun în această țară”, a spus fostul ministru al educației.

Maia Sandu susține că oponenţii săi au şi început să o atace, persoane necunoscute lansând recent în numele ei un site cu care nu are nici o legătură.

Fostul ministru al educației a mai spus că nu se simte părtașă a eșecului fostei guvernări, dovadă fiind rezultatele reformelor și luptei cu corupția iniţiate în educaţie. „Mesajul nostru este unul pozitiv, dar și unul dur pentru cei care au tot încălcat legea în ultimii ani și care au sperat că niciodată nu vor fi sancționați”, a mai declarat Maia Sandu.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG