Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


La Chișinău, comisia parlamentară responsabilă de sectorul mass-media lansează dezbateri publice despre un nou Cod al Audiovizualului.

La Comrat, are loc un forum regional ”Dialog cu cetățenii” organizat de Parlament în colaborare cu programul ONU ”Femeile în politică”.

Din agenda internațională: Miniștrii europeni de externe se întâlnesc la o ședință lunară la Bruxelles.

La Zhengzhou, în China, începe summit-ul de două zile al șefilor de guverne din Organizația de Cooperare de la Shanghai. Cu ocazia summit-ului, premierul rus Dmitri Medvedev începe o vizită de patru zile în China.

La Kiev, începe o vizită de două zile președintele polonez Andrzej Duda.

Uniunea Creștin Democrată din Germania a cancelarei Angela Merkel își începe un congres de partid de două zile la Karlsruhe.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG