Linkuri accesibilitate

Case și oameni din Sângereii Noi

La Sângereii Noi, în cadrul campaniei „AICI este Europa Liberă” se discută despre rolul femeii-lider într-o localitate și felul în care o comunitate ar trebui să se implice în rezolvarea problemelor „asemenea unei familii unite”.

Printre invitații la eveniment sunt primarul localității Valentina Ceaușceac, coordonatorul PCDLI Olesea Cazacu, alături de facilitatorul Andrei Brighidin și redactorul-șef al ziarului „Ecoul Nostru” Maria Țurcanu.

În Sângereii Noi trăiesc peste 5.000 de oameni, localitatea fiind cunoscută pentru rata de natalitate înaltă și multitudinea de confesiuni religioase care „trăiesc alături în pace și prietenie”, după cum ne-a spus o localnică.

-----------------------
„AICI este Europa Liberă” este o campanie a postului Radio Europa Liberă/Libertatea în parteneriat cu Programul comun pentru dezvoltare locală integrată, Progamul ONU pentru dezvoltare Moldova, şi Asociaţia Presei Independente. Partener media - postul de televiziune Canal Regional. Pentru a afla în ce zi suntem în localitatea Dvs ori pe aproape accesați harta interactivă a comunităților în care vom face tabără pe parcursul unei zile întregi.

16x9 Image

Natalia Sergheev

Natalia Sergheev, jurnalistă multimedia din echipa Europei Libere la Chișinău, una din prezentatoarele emisiunii matinale „Moldova la ora 7” și realizatoare de documentare video pentru „Pur și Simplu”. 

XS
SM
MD
LG