Linkuri accesibilitate

Discuții cu membrii comunității de la Sărata Galbenă (III)

La prima localitate în care s-a oprit autobuzul Europei Libere - Sărata Galbenă din r. Hîncești, membrii comunității, adiministrația locală și experți de la Chișinău, alături de Petru Macovei au discutat despre sortarea deșeurilor din localitate, inițiativele comunitare de succes și cum poate contribui fiecare individ la bunăstarea comună.
A avut loc și un târg de meșteșugărie cu obiecte artizanale făcute de copiii de la centrele comunitare locale. La dezbaterile publice au participat cel puțin 80 de localnici.

Reamintim că „AICI e Europa Liberă” este o campanie a postului de Radio Europa Liberă/Libertatea în parteneriat cu Programul comun pentru dezvoltare locală integrată, Progamul ONU pentru dezvoltare Moldova, şi Asociaţia Presei Independente. Partener media - postul de televiziune Canal Regional.

Pentru a afla în ce zi suntem în localitatea Dvs ori pe aproape accesați harta interactivă a comunităților în care vom face tabără pe parcursul unei zile întregi.


Încarcă mai mult

16x9 Image

Natalia Sergheev

Natalia Sergheev, jurnalistă multimedia din echipa Europei Libere la Chișinău, una din prezentatoarele emisiunii matinale „Moldova la ora 7” și realizatoare de documentare video pentru „Pur și Simplu”. 

XS
SM
MD
LG